MENU

Taskes

Voor Ollie’s heb een aantal canvas tassen ontworpen voor in de winkel.
Read More ›

Flag-badges.com

Voor Flag-badges.com heb ik logo, huisstijl en website ontwikkeld.
Read More ›

Ollie’s Wenskaarten

Voor Ollie’s heb ik Tilburgse wenskaarten ontworpen. Ollie’s is gedeeltelijk B2B en gedeeltelijk B2C. Voor B2C zijn er veel cadeau-ideeën, maar in de winkel mistte nog kaarten voor bij de cadeau’s!
Read More ›

SHIRTS ONLY

Logo, huisstijl & webshop design. T-shirt designs komen nog, voor nu is het veelal stock op de website.
Read More ›

Emblemen

Voor Ollie’s heb een aantal Carnavals emblemen ontworpen. De Sanseveria was een grote hit, al zeg ik het zelf. (;
Read More ›

Ôot Ketuur

Ôot Ketuur, de kledinglijn met Tilburgse trots. Ralph Lauren stijl, maar dan Tilburgs. De polo’s zijn van mooie hoge kwaliteit met ‘t kruikje op de borst. De lijn is begonnen met enkel polo’s, maar is inmiddels aangevuld met extra kleuren, pull-overs, een chique dames variant met v-hals, petten en tassen. We hebben inmiddels al vele ambassadeurs van Ôot Ketuur, zoals te zien is op Facebook en Instagram. Trots op Tilburg, en ik ben trots op Ôot Ketuur. Concept, logo en website zijn van mijn hand, maar qua uitwerking gaat de eer naar Olivier Jaspers van Ollie’s.
Read More ›

STEMpoezen van Bakkerij van Horssen.

Namens Bureau van den Oever mocht ik voor Bakkerij van Horssen speciale bakkerijverkiezingsposters maken, wat superleuk was om te doen. Huisstijlen uitproberen van de politieke partijen doe je tenslotte niet iedere dag en spelen met de slogans met een vleugje zwarte humor is altijd leuk. Als je dan het nieuws haalt, is dat natuurlijk de kers op de taart! STEMpoezen in het nieuws: Hallo Nederland Brabants Dagblad artikel: Bakker speelt in op verkiezingen (url)   Bewaren Bewaren
Read More ›